Fenerbahçe - HJK Helsinki UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


August 2021 (0) Iptv 4/27/2024


Fenerbahçe - HJK Helsinki UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-off turundaki rakibi Finlandiya'nın HJK Helsinki takımı oldu. Peki Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman?

Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin'in yönettiği maçta rakibini Riku Riski ve Roope Riski'nin (2) golleriyle 3-0 mağlup eden HJK Helsinki, tur atladı.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURU HELSİNKİ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile HJK Helsinki maçı 19 Ağustos'ta oynanacak. Mücadele, saat 21.45'te başlayacak ve Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off karşılaşmasında HJK Helsinki ile karşı karşıya gelecek. Ukrayna temsilcisinin 26 Ağustos'ta kendi sahasında oynayacağı maçın seyircili oynanması için başvuruda bulunduğunu ancak bu isteklerinin gerçekleşmediği ortaya çıktı. | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi).

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda rakibi olan Finlandiya temsilcisi Helsinki, eşleşmesinin netleşmesinin ardından flaş bir hamle yaptı.

Helsinki Kulübü CEO'su Aki Riihilahti, Finlandiya'da 20 Ağustos'ta başlayacak koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle iki maçın tarihini değiştirmek istediklerini söyledi.

19 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak ilk maçı Finlandiya'ya almak istediklerini söyleyen Riihilahti, "Fenerbahçe ve UEFA ile görüşme yaptık ancak maalesef tarihleri değiştirmek mümkün olmadı. Bizim için aslında büyük bir kayıp bu" dedi.

26 Ağustos'ta oynanacak maçı seyircisiz gerçekleştirmek zorunda kalacak olan Helsinki kulübü, bilet gelirlerinden mahrum kalacak.

Fenerbahçe ile Helsinki arasındaki eşleşmede ilk maç 19 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da, rövanş ise 26 Ağustos'ta Helsinki'de oynanacak.


Yorum yapabilmek için giriş yapınız

Giriş Yap

Sitede Ara

ralfiSoft.com Download

DOWNLOADS